how to design a website

HUB 385 dom je developerima, kreativcima, inovatorima i poduzetnicima s ciljem promicanja inovacija, suradnje i razmjene znanja. U suradnji sa stručnjacima i mentorima organiziraju konferencije, radionice, meetup-e, hackathone, panele i promocije.

Bellabeat razvija pametne nosive uređaje namijenjene ženama, koji im pomažu da prate svoje zdravlje i aktivnost u svim fazama njihovog života. Jedan su od najboljih svjetskih starupa u području zdravstva što potvrđuju i brojne nagrade koje su primili.

STEMI kroz svoje proizvode, tehnološke avanture, mlade privlači u STEM područje i inspirira na poduzetništvo, transformirajući ih iz konzumenata tehnologije u stvaraoce. Jedan je od najvažnijih startupa u području edukacije mladih.

Hangar 18 ima 15 trgovina diljem Hrvatske pod markom H18 Megastore u kojima nudi kompletnu IT i gaming opremu, dok u Zagrebu, Splitu, Šibeniku i Osijeku ima gaming arene. Prepoznatljiva je kao prvi hrvatski proizvođač pametnih telefona – Noa.

Tus Novokmet Smrček odvjetničko društvo osnovano je od strane tri partnera iz dvaju  top-tier odvjetničkih društava s jednim ciljem – ustanovljavanje društva koje pruža cijeli spektar pravnih usluga korporativnim klijentima, a koje su usluge usmjerene na stvaranje dodane vrijednosti za klijente. Partneri-osnivači su prepoznati od profesionalne zajednice kao vodeći odvjetnici u odgovarajućim segmentima njihove prakse sa snažnim fokusom na kvalitetu usluge klijentima kako u Republici Hrvatskoj, tako i u CEE/SEE regiji. Pružaju široki spektar pravnih usluga korporativnim klijentima sa specijalnim fokusom na bankarstvo i financiranje, tržišta kapitala, M&A, energetiku, restrukturiranje i insolvencijsko pravo te sudske i arbitražne postupke.

© 2017 Digitalna Hrvatska - sva prava pridržana