make a website

M+ Grupa osnovana je 2007. godine. Glavna djelatnost Grupe je pružanje usluga kontaktnog centra i direktnog marketinga. Među glavnim tržišnim liderima u Hrvatskoj. Uredi u Zagrebu, Kopru, Sarajevu i Beogradu.

M+ Grupa je tvrtka specijalizirana u razvoju i implementaciji prvoklasnih softverskih rješenja za srednja i velika poduzeća i organizacije na području Europe, za poboljšanje direktne komunikacije između tržišta i potrošača.

Kao marketinška agencija , nudimo kompletne usluge za upravljanjem odnosima s potrošačima. Dajemo konkretne prednosti u komunikaciji , vođenju i implementaciji marketinških kanala. Sve pod istim krovom – efikasno i transparentno do ciljeva i rezultata.

M+ je aktivan na širokom području djelatnosti, međutim nije specijaliziran za sve. Naizgled nepovezane industrije automobilskog, telekomunikacijskog ili zdravstvenog sektora moguće je objediniti pod zajednički nazivnik izazova.

Izazov dolazi u mnogim oblicima: primjerice, upravljanje velikim brojem korisnika ili održavanje velikog obujma informacije, poglavice u novim tržišnim uvjetima ili u poslovno otežanim situacijama gdje je primarna namjera zadržati ili pridobiti lojalne kupce.
Poslovni izazov sveprisutan je fenomen neovisno o kojem je tržišnom ili gospodarstvenom sektoru riječ. U svakoj poslovno zahtjevnoj situaciji vidimo mogućnost i priliku. Ukoliko se bavite djelatnošću koja nije na našem aktualnom popisu, rado ćemo pristupiti i tom izazovu.


© 2017 Digitalna Hrvatska - sva prava pridržana