bootstrap builder

Tele 2Tele2 je jedan od najbrže rastućih telekomunikacijskih operatera, osnovao ga je Jan Stenbeck 1993. godine, a danas broji 17 milijuna korisnika u 9 zemalja.

Tele2 je u Hrvatsku stigao 2005. godine, a danas je treći teleoperater u zemlji s tržišnim udjelom od 18%. Od 2005. godine predvodio je niz, za telekomunikacijsku industriju, revolucionarnih promjena. Omogućio je telefoniranje bez ograničenja, potpisivanja ugovorne obveze i naplate uspostave poziva, uz fiksni iznos mjesečne naknade.

To je rezultiralo padom cijena na hrvatskom tržištu mobilne komunikacije, te trajno omogućilo korištenje usluga mobilne telefonije uz niže cijene i bez ograničenja.

Uz to, Tele2 je prvi i jedini teleoperater na tržištu koji na mobilnim uređajima omogućuje neograničeni internet, razgovore i SMS poruke, dok je Pokućnim internetom, neograničen, brz internet postao dostupan i u područjima sa slabo razvijenom fiksnom telekomunikacijskom infrastrukturom i sporim internetom.

Tele2 4G mreža, temeljena na vrhunskoj tehnologiji pokriva 90% populacije i omogućuje korisnicima 4G uređaja potpuno 4G iskustvo.

Sve ovo potvrđeno je i velikim nezavisnim istraživanjem kvalitete mobilnih mreža u Hrvatskoj, koje je provela tvrtka P3 Communications, prema kojem je Tele2 podatkovna mreža ocijenjena kao najbolja u Hrvatskoj.

Tele 2, osim što je usmjeren na dobrobit korisnika i partnera, usmjeren je i na društvenu odgovornost te svojim radom pridonosi razvoju zajednice u kojoj djeluje.

Kako bi pomogao djeci, najosjetljivoj skupini kojoj je pomoć najpotrebnija, 2015. svojom podrškom omogućio je početak rada zaklade Reach for Change u Hrvatskoj. Zahvaljujući toj suradnji, omogućena je financijska i nefinancijska podrška projektima koji značajno doprinose rješavanju nekih od najvećih problema s kojima se susreću djeca.

© 2017 Digitalna Hrvatska - sva prava pridržana