bootstrap button

Uber je tehnološka platforma. Uber aplikacija na pametnim telefonima povezuje partnere-vozače i korisnike.

U gradovima gdje se Uber nalazi, služite se svojom aplikacijom kako bi zatražili vožnju. Kada najbliži partner-vozač prihvati tvoj zahtjev, na Vašoj aplikaciji prikazat će se očekivano vrijeme u kojem bi partner-vozač trebao stići na Vašu polaznu lokaciju. Vaša aplikacija će Vas obavijestiti kada je partner-vozač u tvojoj blizini.
Vaša aplikacija također pokazuje podatke o partneru-vozaču s kojim ćete se voziti, uključujući njegovo ime, marku vozila i broj registracije. Te informacije olakšavaju Vam da se povežete na tvojoj polaznoj lokaciji.

Koristite svoju aplikaciju kako bi upisao željeno odredište prije ili tijekom vožnje. Ukoliko imate određenu rutu kojom se želite voziti, podijelite ju s vozačem.

Kada stignete na svoje odredište i napustite vozilo, Vaša je vožnja završila. Vaš iznos se automatski izračunava i naplaćuje u skladu s odabranim načinom plaćanja na Vašem Uber računu. U Hrvatskoj Uber dopušta da platite svoj iznos u gotovini, ali navedena opcija mora biti odabrana prije nego zatražite vožnju. Po završetku vožnje, aplikacija će Vas upitati da ocijenite svog vozača s od 1 do 5 zvjezdica. Također, partneri-vozači su upitani da ocijene svoje putnike.

Uberov sustav povratnih ocjena osmišljen je u svrhu stvaranja zajednice koju odlikuje poštovanje i odgovornost.


© 2017 Digitalna Hrvatska - sva prava pridržana